Inchide meniul

Servicii
Medicale
PROMEDICA

Tarife servicii medicale »
Actualizat la data de 24, Septembrie 2022

C Cardiologie

Cabinetul de cardiologie PROMEDICA este un ansamblu separat, în cadrul spaţiului Policlinicii PROMEDICA, compus din două încăperi, fiecare cu grup sanitar propriu, ce comunică între ele printr-un hol. Într-una din aceste două încăperi funcţionează cabinetul de consultaţie şi ecografie, iar în ce-a de-a doua, laboratorul de EKG, HOLTER, ABPM, testare la efort şi defibrilare.

Cabinetul PROMEDICA este dotat cu aparatura necesară pentru efectuarea de consultaţii cardiologice de specialitate, precum şi următoarele investigaţii:

ECOCARDIOGRAFIE ŞI ECOGRAFIE DOPPLER VASCULARĂ

ECOCARDIOGRAF Philips Affiniti 30

philips affiniti 30 - promedica iasi

Acesta este prevăzut cu modul software şi sondă dedicate ecocardiografiei, ajută medicul specialist să realizeze ecografii de înaltă fidelitate, definitorii, în numeroase cazuri, pentru stabilirea, cu precizie a diagnosticului.

Aparatul are şi modul de ecografie Doppler vascular, imaginile realizate având rezoluţia necesară stabilirii de diagnostice corecte. Aparatul este prevăzut şi cu sondă şi soft pentru ecografii abdominale.

philips affiniti 30 - promedica iasi philips affiniti 30 - promedica iasi
Imagine eco vascular (carotida ) cu Affiniti 30 Imagine eco vascular (carotida ) cu Affiniti 30
philips affiniti 30 - promedica iasi  
Imagine ecocardiorafica Affiniti 30  

ECOCARDIOGRAF SIEMENS Acuson CV 70

siemens_acuson_CV_70 Promedica

Acesta este prevăzut cu modul software şi sondă dedicate ecocardiografiei, ajută medicul specialist să realizeze ecografii de înaltă fidelitate, definitorii, în numeroase cazuri, pentru stabilirea, cu precizie a diagnosticului.

Aparatul are şi modul de ecografie Doppler vascular, imaginile realizate având rezoluţia necesară stabilirii de diagnostice corecte.
Aparatul este prevăzut şi cu sondă şi soft pentru ecografii abdominale.

Ecografie Iasi
 

ECOGRAF SIEMENS ACUSON Antares System- 5.0

../../../siemens_acuson_antares_System_5.0 Promedica

Aparatul este prevăzut cu sondă şi soft de ultimă generaţie pentru ecografii vasculare.

Imaginea, de o calitate deosebită, este redată pe un monitor cu ecran color LCD de 15 inch, montat pe un braţ cu largi posibilităţi de ajustare.

Ecografie Iasi

TESTAREA LA EFORT

Testarea la efort se realizeaza cu aparatură şi soft de ultimă generaţie, cu care se fac măsurători de precizie, în condiţii ridicate de siguranţă.

Ecocardiograf Promedica Iasi

ELECTROCARDIOGRAF BTL MT Plus

Electrocardiograf cu 12 canale, înregistrări cu amplitudine de2.5, 5, 10, 20mm/mV şi viteză de 5, 10, 25, 50mm/s. indicarea contactului fiecărui electrod şi permite tipărirea pentru 12 derivaţii. Aparatul are filtru muscular: 25, 35Hz, filtru izoelectric: 0.05 (3.2sec), 0.11 (1.5sec), 0.25 (0.6sec), 0.50 (0.3sec), 1.50 (0.1sec) filtru automatic: auto-adaptiv Derivaţii afişate: 3, 4, 6, 12, 3x4+1, 3x4+2, 3x4+3, 4x3+1,6x2+1, 6x2+2 şi stochează 120 de înregistrări.

Permite operare în mod manual şi automat, înregistrare lungă EKG. Are protecţie la defibrilare şi detectează prezenţa pacemaker.

Aparatul este complectat cu softul BTL – 08 WIN ERGO. Soft prietenos, ce include şi o bază de date cu rapoarte detaliate tipărite, protocoale preprogramate pentru trepte de efort, are capabilită şi de analiză şi interpretare.

 
Energometru Promedica Iasi

ENERGOMETRU KETTLER X3

Ergometru cu frînare între 25 şi 400 W, cu pas de 5W. Senzatia de confort este conferită de şaua umplută cu gel şi mînerele acoperite cu poliuretan, ambele, cu posibilităţi de ajustare a poziţiei.

DEFIBRILATOR DEFIMONITOR XD1

Defibrilator bifazic cu impuls controlat cu şocuri de 5-360 J, timp de încărcare de 6s pentru 200j. Aparatul are ecran Defibrilator Promedica IasiLCD, acumulator încorporat, şi padele pentru defibrilare adulţi şi copii. Include, dasemenea, un modul EKG 3/6 canale şi imprimanta termică. Tot în cadrul cabinetului de cardiologie se realizează monitori-zarea ambulatorie HOLTER şi ABPM, pînă la 48 de ore.

 

Tot în cadrul cabinetului de cardiologie se realizează monitorizarea ambulatorie HOLTER şi ABPM, pînă la 48 de ore.

BTL 08 ABPM

BTL_08_ABPMMonitorizarea ABPM se realizează cu BTL 08 ABPM, aparat ce permite monitorizarea presiunii arteriale, a pulsului şi a presiunii pulsului precum şi interpretarea grafică şi tabelară a analizelor şi imprimarea acestora pe format A4.
Aparatul are şi un buton multifuncţional pentru pacienţi.

 

BTL 08 HOLTER

BTL_08_HOLTERMonitorizarea EKG HOLTER, se realizează cu aparatul BTL 08 HOLTER. Acesta monitorizează continuu pînă la 48 de ore, pe 3 canale, analizează ritmul cardiac, QT şi ST, evaluează variabilitatea intervalului RR, analizează complexul QRS, detectează şi analizează stimulatorul cardiac etc.

S Servicii

 

 

Consultaţii de specialitate (inclusiv ecografie generală)

Dr. Rodica Radu – medic primar cardiolog» tarife
Dr. Silvia CHIRIAC
– medic primar interne cu competenta in ecocardiografie» tarife
Dr. Corina DIMA COZMA
– medic specialist interne, medic primar cardiolog
» tarife

Copyright 2012 - 2018 © Centrul Medical Promedica Iasi. Toate drepturile rezervate.